Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Wennekes.nl behaalde geen punten, Carambole/Disk bv won wel.
• Wennekes.nl behaalde geen punten, Carambole/Disk bv won wel.

Valse start Wennekes, Carambole/Disk scoort wel

  •   36 keer gelezen

RUMPT • Het eredivisieteam Wennekes.nl van Carambole uit Rumpt heeft zaterdag bij de start van de competitie geen matchpunten behaald. Carambole/Disk bv kwam beter voor de dag.

Tegen het gepromoveerde en sterk veranderde Van de Broek Biljarts uit Almere werd tweemaal met 4-2 verloren. Alleen Lyon Megens was in goede doen, hij wist zijn beide partijen in het 47/2 te winnen.

Geen vuist
Zowel Jim van der Zalm - in het kader 71/2 - als Ad Koorevaar in het bandstoten konden geen vuist maken en verloren hun partijen. Zodoende werd de seizoenopening een kleine deceptie voor Wennekes.nl.

In de volgende speelronde op zaterdag 28 september volgt de kans op eerherstel. Dan ontmoet Wennekes.nl in de onderlinge Rumptse derby Carambole/Disk bv.

Carambole/Disk
Het andere team van de Rumptse biljarters Carambole/Disk bv haalde bij het eredivisiedebuut tegen Horna de eerste punten: 4-2 en 0-6. Rumpt heeft dit jaar een tweede team in de eredivisie. Het gepromoveerde Carambole/Disk bv scoorde in de seizoensouverture direct belangrijke punten.

Thuis in Rumpt werd tegen Horna uit Hoorn de eerste ontmoeting met 4-2 gewonnen. Frank Vermeulen en Marco Kivits zorgden hier voor de winstpartijen. Het had bijna de volle 6-0 kunnen zijn, maar Gerrie van Eck kwam in zijn partij slechts zes caramboles te kort.

Met deze overwinning had de thuisclub blijkbaar haar kruit verschoten. In de tweede ontmoeting had Carambole/Disk bv niets meer te vertellen en ging met 0-6 kansloos onderuit.

André Bijl
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam, Alblasserwaard en Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }