Logo hetkontakt.nl/leerdam

Jong Bazuin 40 jaar en nog steeds springlevend

  •   217 keer gelezen

LEERDAM • Christelijke muziekvereniging De Bazuin vierde zaterdag het 40-jarig jubileum van Jong Bazuin. Op 1 september 1979 werd gestart met deze voor De Bazuin zo belangrijke afdeling. Afgelopen weekend werd daar op gepaste wijze aandacht aan besteedt binnen de vereniging.

De huidige leden van Jong Bazuin zitten niet stil. Op zaterdag 28 september staat er een optreden tijdens de Jeugdmanifestatie van de Nationale Taptoe Ahoy op het programma. Na een intensieve buitenrepetitie werden de leden van Jong Bazuin door een ruime delegatie van het Showkorps muzikaal onthaald in Maranatha.

Na mooie woorden van voorzitter Hans van Willigen werden de oprichters van Jong Bazuin, Henk en Nel Kramer, in het zonnetje gezet. Daarna stond er voor alle aanwezigen een lekkere lunch op het programma.

Ahoy
Vanwege het optreden in Ahoy zijn de leden van Jong Bazuin de komende weken iedere zaterdagochtend te vinden op het terrein van Schreuders Sport. Iedereen die eens een kijkje wil nemen is tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom.

Het jaarlijkse gratis MusicKids programma start weer op zaterdag 19 oktober. Alle jongens en meiden vanaf 7 jaar zijn dan vanaf 11:00 uur van harte welkom in De Hoeksteen aan de Koningin Emmalaan 41 in Leerdam. In acht weken tijd krijgen de kinderen de gelegenheid om gratis en vrijblijvend te ervaren hoe leuk het is om muziek te maken.

Voorafgaand aan deze start houdt de vereniging op zaterdag 12 oktober haar jaarlijkse open dag.

Meer informatie over De Bazuin is te vinden op de Facebookpagina van de vereniging en op de website www.debazuinleerdam.nl.

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }