Logo hetkontakt.nl/leerdam

Brede school in Heukelum geopend

  •   835 keer gelezen

HEUKELUM • Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar is in Heukelum de nieuwe brede school geopend.

Alle 220 leerlingen van basisschool 'De Rietput' en basisschool 'De Wegwijzer' stonden samen met hun ouders/ verzorgers te wachten op het grote nieuwe schoolplein.

Het plein was vrolijk versierd samen met ballonnenbogen en er klonk vrolijke muziek door de speakers. Na een korte toespraak door juf Lilian, gingen de kinderen op zoek naar de sleutel van de nieuwe school want deze was kwijt geraakt tijdens de verhuizing. Gelukkig vonden de kinderen de sleutel snel met hulp van de glazenwasser (juf Hanneke) die nog even snel alle vogelpoep moest verwijderen van de ramen. Er werd gedanst en meegezongen op het nummer 'klaar voor de start' van kinderen voor kinderen.

Het lint werd doorgeknipt door directeuren Margreet de Deugd en Ben Kennedie en alle kinderen konden dan eindelijk de nieuwe school betreden en op zoek gaan naar hun nieuwe klas. 

Tijdens de kleine pauze was er voor elk kindje een overheerlijk taartje, verzorgd door de 'feestcommissie' die bestaat uit leden van de Oudercommissie van beide scholen. 

Binnenkort zal de school officieel geopend worden en zal er een inloopmoment zijn voor alle geïnteresseerden. 

 
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }