Foto: Evenementenhal

Nieuwe beurshal 'Next Level' bij Evenementenhal in Gorinchem

  •   386 keer gelezen

GORINCHEM • De nieuwe beurshal Next Level bij Evenementenhal Gorinchem wordt eind eind augustus. De inkoopbeurs TrendZ Najaar maakt op 25, 26 en 27 augustus als eerste gebruik van de hal. De officiële opening is in oktober. 

De werkzaamheden aan Next Level zijn bijna een half jaar geleden gestart. De oorspronkelijke bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is destijds volledig gedemonteerd. Vervolgens heeft Next Level steeds meer vorm gekregen. Zo zijn onlangs twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst die de connectie vormen tussen de bestaande beurshal op de begane grond en de vernieuwde bovenverdieping.

Glazen wand
Verder is de grootste van de twee congreszalen voorzien van een widescreen van ruim twaalf meter breed en zijn de sanitaire voorzieningen opgeleverd. Ook is Next Level voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan. Bovendien heeft deze wand een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat de glazen wand visueel afgesloten kan worden van de begane grond.

Grote beurzen
De nieuwe bovenverdieping Next Level beslaat in totaal 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Next Level wordt onder andere ingezet voor beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid op de begane grond. Zij kunnen nu uitbreiden naar de bovenverdieping. Ook is Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) waar Easyfairs in gespecialiseerd is. De eerste partijen op Next Level zijn inmiddels bevestigd.

Westzijde parkeerterrein vernieuwd
In de afgelopen zomerperiode is ook de volledige westzijde van het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem vernieuwd. In totaal is 20.000 vierkante meter opnieuw geasfalteerd en is de indeling verder verbeterd door nieuwe belijning en wegafbakening. Ook is er nieuwe riolering aangebracht voor een betere afwatering.

Voor meer informatie over Evenementenhal Gorinchem: www.evenementenhal.nl/gorinchem. Voor meer informatie over Easyfairs: www.easyfairs.com.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }