Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: ROC Rivor

Opening VAVO academie ROC Rivor in Geldermalsen

  •   129 keer gelezen

GELDERMALSEN • Maandag 26 augustus start ROC Rivor het schooljaar voor alle medewerkers met de opening van de VAVO academie en Diplomaroute op locatie Oudenhof in Geldermalsen. Ook zal er tijdens deze opening een boekpresentatie plaatsvinden van het jubileumboek '25 jaar ROC Rivor', dat geschreven is ter eren van het 25-jarige bestaan van de school. 

In de zomervakantie is er hard gewerkt om de verhuizing van de VAVO Academie (Tiel) en van Diplomaroute (Zaltbommel) naar Geldermalsen te realiseren. VAVO heeft nu een eigen pand waardoor het persoonlijke karakter van het onderwijs nog meer benadrukt wordt. Bovendien kan VAVO door de centrale ligging in Geldermalsen een bredere regio bedienen.

Boekpresentatie
Vorig jaar bestond ROC Rivor 25 jaar. Ter ere van dit jubileum is er op initiatief van de directie door Edwin Verkleij, docent bij ROC Rivor, een jubileumboek geschreven. In 2018 is hij aan dit project begonnen. Dankzij de inbreng van een grote groep (oud)-collega's is dit project uitgegroeid tot een prachtig boek met veel foto's, verhalen en de geschiedenis van het onderwijs in het Rivierengebied. 

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }