Logo hetkontakt.nl/leerdam

Weer vakantiebijbelweek in Hellouw

  •   223 keer gelezen

HELLOUW  • De vakantiebijbelweek in Hellouw staat dit jaar in het teken van het thema 'Schatrijk!'. Alle activiteiten vinden plaats op Korfgraaf 8, Hellouw, met uitzondering van de kerkdienst op zondagochtend 28 juli.

De vakantiebijbelweek in Hellouw start op zondag 21 juli met een sing inn om 15:00 uur. Dit is onder begeleiding van de Leerdam Praise Band. Na de sing inn is er koffie of limonade met iets lekkers voor iedereen

Op maandag 22 en dinsdag 23 juli zijn er kinderdagen voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Op maandag van 09:30 tot 15:00 uur (lunchpakketje mee) en dinsdag van 13:30 tot 20:00 uur.

De organisatie nodigt op dinsdagavond 23 juli iedereen uit het dorp uit voor een open avond. Vanaf 18:30 zijn naast de kinderen, ook ouders en andere belangstellenden hartelijk welkom. Dan is er onder meer ook een veiling van kunstwerken die de kinderen hebben gemaakt. Opgeven voor deze dagen kan nog tot vrijdag 19 juli as via vbwhellouw@hotmail.com.

De vakantiebijbelweek is natuurlijk ook bedoeld voor de oudere jeugd: op woensdagavond 24 juli is er daarom een jeugdavond, vanaf 19:30 uur is iedereen vanaf 12 jaar en ouder welkom.

De dag erna – op donderdag 25 juli – is er een dorpsavond voor alle leeftijden. Aanvang is dan 19:00 uur. Er kan dan een fietstocht gereden worden in de omgeving. Rond 20:30 wordt deze tocht afgesloten met hapjes en een drankje. Ook degenen die niet mee fietsen, maar wel willen komen voor de gezelligheid, zijn welkom.

De afsluiting is zondag 28 juli om 09:30 uur in de hervormde kerk. Dan komt ook het thema 'Schatrijk!' nog aan bod.

Meer informatie en het complete programma is op de website van de vakantiebijbelweek te vinden. Aanmelden kan ook via de website.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }