Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: www.123rf.com
Foto: www.123rf.com (Foto: www.123rf.com)

Werkzaamheden aan het elektriciteitsnet in Buurmalsen/Geldermalsen

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • van juli tot en met september 2019 voert de firma Van Gelder voor Liander werkzaamheden uit aan het elektriciteitsnet. Liander legt een middenspanningskabel aan over een lengte van 5 kilometer tussen Buurmalsen en Geldermalsen.


Dit is nodig om het elektriciteitsnet voor te bereiden op het bij de AVRI te bouwen windmolenpark. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen. Autoverkeer ter hoogte van de Provincialeweg Oost zal hier beperkt hinder van ondervinden. Het fietspad langs de Randweg wordt in de periode van 22 juli t/m 2 augustus a.s. gedeeltelijk afgesloten. 

In Buurmalsen vindt het werk vooral plaats aan de Brink, Rooimond en Zijtak. In Geldermalsen gaat het om de Rijstraat, de Randweg, Provincialeweg Oost en de Plettenburglaan. 

Liander is in deze regio eigenaar en beheerder van de elektriciteits- en gasnetten. Eén van haar taken is het uitbreiden, onderhouden en vernieuwen van deze energienetten. Van juli tot en met september 2019 gaat de firma Van Gelder voor Liander werkzaamheden uitvoeren aan het elektriciteitsnet.

Meer informatie: KCC Leefomgeving (0345 – 728802).
 

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier