Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Aangeleverd
lezersactie

Win kaarten voor de 25ste Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: Kom genieten en feest mee!

  •   354 keer gelezen

Van 21 t/m 25 augustus aanstaande organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Dit jaar wordt er groots uitgepakt; de 25ste editie belooft een waar feest te worden.

Zoals ieder jaar kunt u uitgebreid winkelen bij de verschillende stands; ook de standhouders pakken dit jaar extra uit met hun producten en speciale aanbiedingen. Zoals u van ons gewend bent, zijn er ook dit jaar meerdere stands, terrassen en foodtrucks waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Daarnaast kunt u -lekker vanaf een terras of aan de ring- kijken naar en meedoen met demonstraties, workshops en wedstrijden. Alle staan in het teken van het échte buitenleven.

U kunt kiezen voor één (of meerdere) feestelijke workshops, zowel op food- als op creatief gebied.

Muziek
Bij een feestje hoort feestelijke muziek. Dit jaar verzorgd door De Nijlpaarden, de Oranjeman, de party saxofonist, en 'Oscar draait plaatjes'. U komt ze op het terrein regelmatig tegen.

Vier dit feest met ons mee!

De Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft sowieso alle ingrediënten voor succes in zich. En met deze feestelijkheden belooft het een prachtige 25ste editie te worden!

Om kaarten te winnen kunt u tot 8 augustus mailen naar: winnen.leerdam@kontaktmediapartners.nl. En vermeld als onderwerp: Lezersactie Landgoedfair.

Meer informatie: www.marienwaerdt.nl of www.landgoedfair.nl

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }