Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: politie

Eerste verdachte van overval in Vuren in de kraag gevat

  •   1095 keer gelezen

VUREN • De politie heeft een 18-jarige man uit Gorinchem aangehouden in verband met de overval op een supermarkt in Vuren afgelopen woensdag. 

Ondanks de aanhouding is de politie nog steeds op zoek naar getuigen. De overval vond woensdagavond plaats bij SPAR Van der Beek in Vuren, twee mannen kwamen even na 18:30 uur de supermarkt aan de Mildijk binnen en bedreigden het personeel met een mes. Eén van de personeelsleden werd mishandeld, hij kreeg een schop waardoor hij lichtgewond raakte.

Agenten waren na de melding snel ter plaatse om onderzoek te doen. Er werd sporenonderzoek gedaan, waarbij ook honden zijn ingezet. Verder werden mensen in de omgeving oproepen via Burgernet om uit te kijken naar de daders. Dankzij een alerte getuige die het kenteken van de weggereden auto zag, is donderdag een 18-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij wordt verhoord over zijn aandeel. Het onderzoek loopt nog naar de andere dader(s).

Verschillende getuigen hebben zich al gemeld. Daardoor weet de politie dat de daders donkere kleding droegen. De daders zijn vermoedelijk tussen de 15 en de 20 jaar, beiden zijn rond de 1.80 meter lang en droegen een trui met capuchon. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen zich melden via 0900-8844.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }