Logo hetkontakt.nl/leerdam

Miranda uit Beesd wint 16.000 euro in 'BankGiro Miljonairs'

  •   869 keer gelezen

AMSTERDAM • Miranda uit Beesd nam zaterdag op de spannendste stoel van Nederland plaats tegenover Robert ten Brink, in het programma 'BankGiro Miljonairs'. Miranda speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

Miranda vertelt enthousiast: "Ik heb het allemaal over me heen laten komen. Toen ik in de studio zat, speelden we eerst een oefenvraag. Op een gegeven moment begon het spel echt, maar ik had dat nog niet helemaal door. Tegen een andere deelnemer grapte ik nog 'oeps, volgens mij heb ik wel heel weinig goed'. Dat bleek helemaal niet zo te zijn, want niet veel later verscheen mijn naam op het scherm en mocht ik tegenover Robert ten Brink plaatsnemen. Bizar! Tijdens de vragen bleef ik voor mezelf herhalen: alles wat ik win is mooi meegenomen. Nu heb ik 16.000 euro gewonnen. Echt fantastisch! Ik denk dat ik er een nieuwe auto van ga kopen."  
  
Spannendste stoel 
Tijdens 'BankGiro Miljonairs' nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om één miljoen euro te winnen moet de deelnemer vijftien vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag.

De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet.  

'BankGiro Miljonairs' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21:45 uur bij RTL 4. 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }