Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: nl.123.com

Afsluiting Summer Prijzenfestival op het Europaplein

  •   514 keer gelezen

LEERDAM • Het Summer Prijzenfestival van ondernemersvereniging Savel wordt vrijdag 21 juni afgesloten met een feestelijke slotavond op het Europaplein, dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een vrolijk campingterrein.

Er komen grote tenten te staan met biertafels en banken en iedere 7 minuten wordt er een winnaar bekend gemaakt van een prijs ter waarde van 21 euro. Denk aan: barbecuepakketten, zomertaarten, ijstaarten, kappersbonnen, tassen boodschappen, fashionartikelen en restaurantbonnen. Ieder half uur wordt er een luxe hoofprijs getrokken en om 22:00 uur is de trekking van de superhoofdprijs.

Er zijn allerlei campinggerelateerde producten te winnen bij het Summer Prijzenfestival: van een luxe caravan (superhoofdprijs), zweefparasol, loungeset voor in de tuin tot allerlei barbecue- en bierpakketten. Hoe werkt het Summer Prijzenfestival: iedereen die tot vrijdag 21 juni inkopen doet in Leerdam-West, ontvangt bij besteding van 7 euro een zomerlot. Wie dit lot voorzien van naam, adres en telefoonnummer bij één van de bij SAVEL aangesloten winkels inlevert, maakt kans op een prijs.

Tijdens de feestelijke slotavond is er ook een optreden van de Nederlandse Donna Summer. Daarnaast organiseert Badmintonclub Leerdam op sportief toernooi op het Europaplein, iedereen kan meedoen. Twintig deelnemers kunnen een hele vrijdagavond gratis pizza eten winnen. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }