Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: aangeleverd

College bedankt oud-bestuursleden De Pluk in Geldermalsen

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • Multifunctioneel centrum De Pluk in Geldermalsen heeft een nieuw bestuur. Vorige week heeft het college van B&W van West Betuwe de oud-bestuurders in het zonnetje gezet. Zij hebben mfc De Pluk volgens het college laten groeien tot wat het nu is: een ontmoetingsplek voor zorg, welzijn en cultuur in de gemeente West Betuwe. 


De oud-bestuurders waren actief sinds de oprichting. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van De Pluk. Het waren roerige jaren, die vroegen om veel bestuurskracht. Het college heeft daar grote bewondering voor. Namens de samenleving van West Betuwe hebben zij de oud-bestuurders hartelijk bedankt voor hun inzet.

Het nieuwe bestuur gaat aan de slag met de verdere groei. De Pluk biedt een breed scala aan mogelijkheden. In het multifunctionele gebouw hebben verschillende organisaties hun eigen ruimte. Daarnaast heeft De Pluk een aantal moderne zalen voorzien van alle vergaderfaciliteiten. Deze zijn geschikt voor verenigingen, instellingen, bedrijven en particulieren.
 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier