Logo hetkontakt.nl/leerdam
• V.l.n.r. Mettien van Mourik, Gijs de Joode, Bart-Jan van Zandwijk, Nelleke Molenaar-van Zandwijk, Antoinique de Joode en Bert van Veen.
• V.l.n.r. Mettien van Mourik, Gijs de Joode, Bart-Jan van Zandwijk, Nelleke Molenaar-van Zandwijk, Antoinique de Joode en Bert van Veen. (Foto: aangeleverd)

212,5 jaar muzikale ervaring bij Wilhelmina in Herwijnen

  •   keer gelezen

HERWIJNEN • Fanfare Wilhelmina huldigde zaterdag zes jubilarissen die gezamenlijk al 212,5 jaar lid zijn van de muziekvereniging. Gijs de Joode en Mettien van Mourik spannen de kroon, zij zijn respectievelijk 65 en 60 jaar actief bij de club.


Nelleke Molenaar-van Zandijk, Bart-Jan van Zandwijk en Bert van Veen werden tijdens het voorjaarsconcert gehuldigd voor hun 25-jarig jubileum en Antoinique de Joode voor haar 12,5-jarig lidmaatschap. Allemaal kregen ze een onderscheiding en een oorkonde.

Ook voor de leden die afgelopen jaar hun A-muziekdiploma hebben gehaald was er een speldje. Dat zijn Marjolein van Veen op bugel, en Loïs Schimmel en Jeanine van Maaren op alt-saxofoon.

Fanfare Wilhelmina liet een afwisselend programma horen, variërend van de concertmars Arsenal tot filmmuziek uit The Hunger Games. Zustervereniging OBK uit Well verzorgde het programma na de pauze met mooie fanfarewerken zoals Seagate Overture en ook een bewerking van de beroemde Bohemian Rhapsody. Voor zowel het publiek als de muzikanten was het een geslaagde avond.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier