Logo hetkontakt.nl/leerdam
• De Pensionados zijn vrienden die samen muziek maken.
• De Pensionados zijn vrienden die samen muziek maken. (Foto: aangeleverd)

Live muziek en bier in dorpshuis Heukelum

  •   keer gelezen

HEUKELUM • Brouwerij Woerkumer Bier houdt zaterdag 6 april een proeverij in dorpshuis De Krakeling in Heukelum. De plaatselijke band De Pensionados zorgt voor de muzikale omlijsting.


Het belooft een gezellig avondje te worden dat begint om 20:00 uur. De toegang is gratis, deelname aan de proeverij kost 12,50 euro. Daarvoor krijgt de liefhebber vijf proefglazen met verschillende soorten bier: een Blondje, Meergranen Bock, Abdij Bruin, Witte en Tripel Blond.

Duurzaam
Al dit bier wordt gebrouwen in Woudrichem. De brouwerij zet zich in voor een duurzame toekomst. Zo wordt gewerkt aan de oprichting van een klimaatneutrale brouwerij waar uitsluitend biologisch gecertificeerde grondstoffen uit de directe omgeving gebruikt worden. Daarbij komt ook een eigen duurzame mouterij en biologische hopvelden. Ook op sociaal gebied spant Woerkumer Bier zich in, door mensen in dienst te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen plezier maken bij het brouwen van heerlijk en eerlijk bier gaat hier vóór winst maken.

Pensionados
Plezier maken doen ook de Pensionados. Deze vriendenclub uit Heukelum en Spijk speelt graag jazz, blues en dixieland. De bezetting bestaat uit zang, trompet, banjo, bas, alt-sax, tenor-sax, trombone, sousafoon en slagwerk. De Pensionados hebben al meerdere keren met veel succes opgetreden in Heukelum.

De avond is dan ook een aanrader voor iedereen, ook voor mensen die niet zo van bier houden. Zij kunnen genieten van de live muziek van de band en uiteraard een ander drankje bestellen, al dan niet met lekkere snacks.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier