Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: aangeleverd

Geslaagd kinderconcert in Heukelumse kerk

  •   keer gelezen

HEUKELUM • Stichting Vrienden van de Heukelumse kerk organiseerde zaterdag samen met Muziekschool Gorinchem, fanfareorkest Door Eensgezindheid en de beide aanstaande bewoners van de brede school: cbs De Wegwijzer en obs De Rietput, een kinderconcert.


Vanwege de grote belangstelling werd het concert in twee delen uitgevoerd: eerst was het de beurt aan de kinderen van de groepen 1 tot en met 4 en het tweede deel was voor de groepen 5 tot en met 8.

Door Eensgezindheid heeft een eigen opleidingsorkest genaamd DE Mezzo en de vijftien jonge leerling muzikanten spelen samen met gevorderde muzikanten van het fanfareorkest. DE Mezzo staat onder leiding van Casper Koerting en zij zorgden zaterdag voor een fantastische begeleiding.

Op beide scholen was het programma ingestudeerd door muziekdocent Jelle de Boon, hij wist op aanstekelijke wijze de kinderen en alle aanwezige bezoekers mee te nemen in het gevarieerde en vrolijke programma. Het werd een feestelijk concert en een zeer geslaagd eerste gezamenlijke optreden van beide scholen.
 

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier