• Song of Joy tijdens een eerder optreden dit jaar.
• Song of Joy tijdens een eerder optreden dit jaar. (Foto: Peter van Meurs )

Kerstmatinee Song of Joy met Petra Berger

  •   328 keer gelezen

ASPEREN • Koor Song of Joy organiseert zondag 9 december weer een kerstmatinee in De Schildkamp in Asperen, deze keer met Petra Berger en Arwin Kluft.

Het Leerdamse koor heeft ook dit jaar voor haar kerstoptreden een bijzondere artiest weten te strikken die haar sporen heeft verdiend in zowel de musicalwereld als als zelfstandige artieste. Petra Berger is onder andere bekend van haar vertolkingen van nummers van Barbera Streisand. Daarnaast zal zanger Arwin Kluft tijdens het kerstmatinee acte de présence geven, Kluft is een professionele zanger die zowel pop als klassiek als geen ander weet te combineren. Hij heeft daarnaast ook zijn sporen reeds verdiend op muzikaal vlak door zowel als dirigent en als producer werkzaam te zijn. Het geheel zal worden omlijst door het koor zelf: Song of Joy. Het gezelschap staat onder leiding van haar vaste dirigent Lex van Diepen en het geheel zal worden begeleid door Peter Bontje achter de vleugel, het combo met op toetsen en saxofoon Christan Grotenbreg, op de bas Kees den Hoed en op het slagwerk Han Wouters.

De middag begint om 14:00 uur, de zaal is om 13:30 uur open. Locatie is De Schildkamp in Asperen. Entree is 22,50 euro, inclusief een koffie compleet. Kaarten zijn te koop bij Bergwerff Coiffures via 0345-612681 of via de website.


q www.songofjoyleerdam.nl

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }