Logo hetkontakt.nl/leerdam


Abdelkader Benali prijst Grote Digitaalstrijd aan

  •   keer gelezen

REGIO • De Grote Digitaalstrijd, de ludieke battle die Bibliotheek Rivierenland en Businessclub Betuwe in Zaken voor de tweede keer organiseren, telt op dit moment 37 teams, met in totaal 111 deelnemers. De inschrijving sluit op 22 november om 23:59 uur.


De Grote DigiTaalStrijd vindt dit jaar plaats op maandagavond 26 november, op zes locaties waaronder het gemeentehuis in Geldermalsen. Teams van drie personen gaan de strijd met elkaar aan: wie beschikt over de beste taal-, digitale en rekenvaardigheden?

Abdelkader Benali
Schrijver Abdelkader Benali schrijft het dictee voor de Grote DigiTaalStrijd 2018. Hij zal zelf op één van de zes locaties aanwezig zijn. Studenten van het Praktijklab van ROC Rivor maakten een leuke promofilm met Abdelkader Benali voor de Grote DigiTaalStrijd. Zij namen ook een film op waarin de schrijver zijn dictee voorleest. Deze film is 26 november te zien op de vijf locaties waar Benali zelf niet is. 

Streekproducten
Deelnemers die in de prijzen vallen kunnen zich verheugen op een pakket met luxe streekproducten. En de zes teams die op de eerste plaats eindigen, krijgen ook nog een diner cadeau. Het Regionaal Bureau voor Toerisme stelt de pakketten beschikbaar.

De battle is niet alleen voor particulieren, ook teams uit het bedrijfsleven en van maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom. Naast taalvaardigheden kunnen deelnemers vanaf twaalf jaar ook laten zien hoe het staat met hun rekenkunde, hun digitale vaardigheden en mediawijsheid. Inschrijven kan via de website.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier