Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Jolanda toont het apparaat, waarmee vetcellen bevroren worden.
• Jolanda toont het apparaat, waarmee vetcellen bevroren worden. (Foto: Janneke Boogaard)
ADVERTORIAL

Beter in je vel met de Body-wizard

  •   114 keer gelezen

LEERDAM • In een ongedwongen sfeer je voeten, handen en huid laten verzorgen: daarvoor moet je bij Jo's Feet and Skincare op het Dr. Reilinghplein zijn. Nieuw is de Body-wizard. Met dat apparaat kom je pijnloos en veilig af van vetcellen in probleemzones.

Hoe goed je ook je best doet door op je voeding te letten, voldoende te bewegen en op gewicht te blijven, dat buikje krijg je maar niet weg. Ook de onderkant van de bovenarmen en de binnenkant van de benen zijn lichaamsdelen die moeilijk strak te krijgen zijn. Dan kan de Body-wizard – zowel voor mannen als vrouwen – uitkomst bieden. 

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt gezogen. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld. Door vetcellen plaatselijk te bevriezen, zal het lichaam ze daarna op een natuurlijke manier afvoeren en keren ze niet terug. De medische term voor de behandeling is cryolipolyse.

Donderdag 11 oktober van 19:30 tot 21:30 uur kan iedereen bij Jo's Feet and Skincare komen binnenlopen om te zien hoe het apparaat werkt. "Als je wilt weten of het iets voor je is, plannen we een gratis intake", legt Jolanda Willemse, eigenares van de salon, het vervolg uit. "Tijdens de intake bespreken we of deze methode geschikt is. Zo ja, dan maken we foto's en plannen we de eerste behandeling. Een sessie duurt ongeveer een uur." Meestal worden twee zones behandeld. Per zone zijn meestal maximaal drie behandelingen nodig. Per keer zijn de kosten normaal gesproken 175 euro; ter kennismaking kost de eerste behandeling nu 98 euro.

Jolanda: "Tussen de behandelingen zit tien tot twaalf weken. In de tussentijd stoot het lichaam de vetcellen af." Haar collega Haydie Landsdorf vult aan: "We raden aan om na de behandeling thuis een serum aan te brengen. Dat stimuleert niet alleen de afvoer van de vetcellen, maar helpt ook om de huid steviger te krijgen." Het resultaat is geen vermindering in gewicht maar wel in centimeters.

Jolanda en Haydie maken deel uit van een vijfkoppig team; alle leden hebben hun eigen specialismen en vullen elkaar aan. Jo's Feet and Skincare heeft ook medische pedicure in huis; eveneens worden cursussen en workshops visagie en nagelstyling gegeven.

Jo's Feet and Skincare
Dr. Reilinghplein 4 – Leerdam
06-46832823 / 06-28186095
jos-pedicure-leerdam.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }