Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: ingimage

Voorlichtingsavond over operatie na fors gewichtsverlies

  •   keer gelezen

REGIO • De vakgroep plastische chirurgie van het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep, houdt donderdag 18 januari een voorlichtingsavond voor mensen die veel gewicht zijn verloren en een operatie overwegen om overtollige huid te laten verwijderen.


De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 18 januari van 19:00 tot 20:00 uur in het Beatrixziekenhuis. Melden kan bij de ingang van verpleeghuis Het Gasthuis, tegenover het ziekenhuis, aan de Banneweg 57. 

Tijdens deze informatieavond vertelt Suzan Visser-Loefs, verpleegkundig specialist plastische chirurgie, over de post-bariatische chirurgie. Dit zijn operaties om overtollige huid te verwijderen, bijvoorbeeld na een maagbandje of een omlegging in het spijsverteringskanaal. Bezoekers krijgen informatie over behandelmogelijkheden en indicaties van wanneer een operatie mogelijk is en wanneer niet. Ook wordt besproken wanneer het moment geschikt is voor een operatie. Tenslotte gaat de verpleegkundig specialist in op te verwachten resultaten, risico's van de operatie en vergoedingen door de zorgverzekeraar. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

De informatieavond is geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk. Aanmelden kan door naam en e-mailadres te mailen naar h.van.der.held@rivas.nl. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier