Logo hetkontakt.nl/leerdam

Cursus 'Sportief afvallen' bij Rivas

  •   keer gelezen

GORINCHEM • Rivas Zorggroep start vrijdag 22 september met een cursus 'Sportief afvallen'. Deelnemers gaan gedurende dertien weken aan de slag met voeding en beweging: met metingen, tijdens beweegsessies en met voedingsadvies.


"Door gezonde voeding en voldoende beweging te combineren, verbeteren de deelnemers hun conditie en neemt hun gewicht af", vertelt Rebecca Kets de Vries, diëtist bij Rivas. "In vorige cursussen verloren de deelnemers gemiddeld tien kilo in dertien weken." Om de resultaten inzichtelijk te maken, meten ze aan het begin en einde van de cursus onder andere hun vetpercentage, spiermassa en bloeddruk. Verder kijken ze naar hun voedings- en beweegpatroon. 

Van de diëtist van Rivas krijgen de deelnemers praktische tips en adviezen over gezonde voeding. Dat gebeurt tijdens een drietal workshops. Daarnaast komen de deelnemers wekelijks in beweging. De beweegcoach van Rivas staat tijdens deze sessies de deelnemers bij met een passend beweegprogramma.

Om de weg naar een gezonde leefstijl een impuls te geven, kunnen de deelnemers tijdens de cursus het proteïnedieet volgen. Dat betekent dat ze het ontbijt en de lunch vervangen door een shake. Zo voorkomen ze een hongergevoel en kunnen ze 's avonds gewoon mee-eten met de warme maaltijd. 

Aan deelname zitten kosten verbonden. Meer informatie is te verkrijgen via 0183-644340 of vodi@rivas.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier