Logo hetkontakt.nl/leerdam
update

Inbrekers flink actief in Leerdam

  •   keer gelezen   112

LEERDAM • Leerdam kreeg vrijdagavond te maken met twee inbraken op één avond. Aan de Kruiswerf werd de dader overlopen, maar deze wist toch te ontkomen. Ook aan de Sperwerlaan was het diezelfde avond raak. 


Rond 19:10 uur kreeg de politie een melding van een inbraak aan de Kruiswerf in Leerdam. De dader was overlopen en er vandoor gegaan in een auto. Door de politie werd meteen een grootschalig onderzoek ingesteld. Verschillende getuigen werden verhoord, één van de getuigen bleek te zijn bedreigd door de op de vlucht geslagen dader. Overigens waren er geen goederen meegenomen uit de woning. 
De politie heeft een tip gekregen over het kenteken van de vluchtwagen en een signalement van de verdachte. Maar meer tips zijn welkom. 

Ook aan de Sperwerlaan was het vrijdagavond raak. Het inbrekersgilde kreeg daar wel de kans om de hele woning te doorzoeken. Meerdere spullen zijn gestolen. 

Mensen die vrijdagavond iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de genoemde locaties, kunnen zich melden via 0900-8844.
 

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier