Afbeelding

Drie inbraken afgelopen weekend

112 265 keer gelezen

LEERDAM • Inbrekers hebben afgelopen weekend in Leerdam en Kedichem drie keer toegeslagen.

In een huis aan de Van Egmondstraat in Leerdam werd rond 22:10 uur een inbraak gemeld. Een getuige zag twee mannen met donkere kleding wegrennen in de richting van de Schaikseweg. De politie heeft nog een zoekactie ingesteld naar de inbrekers, maar zonder resultaat. De daders hadden een raam geforceerd en waren zo de woning binnengekomen.

Dezelfde avond werd er ook ingebroken in een huis aan de Roekstraat in Leerdam. Dit vond plaats tussen 15:00 en 21:45 uur. Ook hier werd een ruit geforceerd. De woning was doorzocht, maar het leek erop dat er niets was verdwenen.

De volgende dag - zondag - werd er ingebroken in een woning aan de Zwaansweg in Kedichem. Hier had men ook een raam geforceerd om in de woning te komen. De daders hebben sieraden en geld meegenomen. Door de politie is een onderzoek ingesteld naar deze woninginbraken. Zo werd er in alle gevallen een buurtonderzoek? uitgevoerd en vond er een onderzoek naar eventuele sporen door de forensische opsporing plaats. Mensen die meer weten van deze inbraken of wellicht iets hebben gezien, kunnen zich melden via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden