Logo hetkontakt.nl/leerdam

Winkeldieven aangehouden in Geldermalsen

  •   keer gelezen   112

GELDERMALSEN • De politie heeft dinsdagmiddag twee mannen van 48 en 57 en een vrouw van 38 jaar, uit Venray aangehouden. Het drietal wordt verdacht van winkeldiefstal. Zij werden op heterdaad betrapt door een medewerker van een winkel aan de Geldersestraat die vervolgens achter de dieven was aangegaan. De politie hield hen even later aan.


De medewerker was achter een tweetal dieven aangelopen die even daarvoor spullen uit de winkel hadden meegenomen zonder te betalen. Inmiddels was ook al de politie gewaarschuwd. De medewerker van de winkel zag dat de twee mannen bij iemand in de auto stapten en er vandoor gingen. De medewerker van de winkel gaf het kenteken, kleur en type van de auto aan de politie door.

Agenten die inmiddels ter plaatse waren zagen de bewuste auto rijden en liet deze stoppen in de Oranje Nassaustraat. Zij zagen al meteen dat in de auto de nodige goederen lagen die mogelijk afkomstig waren van diefstal. De mannen en de vrouw werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Onderzoek in de auto leverde nog drie zakken met goederen op en een geprepareerde jas (geen tas). De drie werden overgebracht naar het politiebureau waar het onderzoek werd voortgezet.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier