Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Woning beschoten in Waardenburg, mogelijk verband met afpersingszaak in Hedel

112 526 keer gelezen

WAARDENBURG • Een woning aan de Prins Willem Alexanderstraat in Waardenburg is zondag beschoten. Er zit een gat in een ruit. De politie is direct een onderzoek gestart.

Mogelijk houdt het incident verband met de afpersingszaak van fruithandel De Groot in Hedel. Dit maakt deel uit van het politie-onderzoek.

Rond 03:00 uur vannacht hoorden buurtbewoners een knal. Pas later op de dag werd er een gat in de ruit ontdekt. Er worden sporen veiliggesteld en de politie zoekt getuigen. 

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gehoord of gezien, afgelopen nacht in Waardenburg? Of woont u in de omgeving en hebt u camerabeelden waarop iets te zien is, afgelopen nacht? Bel dan de politie via 0900-8844 om uw informatie te delen. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Controle
Of dit incident te maken heeft met de recente voorvallen in de Bommelerwaard, waar meerdere keren op woningen werd geschoten, maakt deel uit van het onderzoek. Bij de afrit van de A2 bij Hedel was afgelopen nacht juist een controle in verband met de incidenten van de afgelopen weken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden