Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto 123RF
update

Paard overleden na aanrijding met auto in Kedichem, politie op zoek naar bestuurder

  •   keer gelezen   112

KEDICHEM • Politie Vijfheerenlanden is op zoek naar de bestuurder van een witte auto, vermoedelijk een Volkswagen Caddy,  die maandagmiddag rond 15:30 uur betrokken was bij een ongeval in Kedichem. Hierbij raakte een paard dusdanig gewond dat een dierenarts het paard heeft moeten laten inslapen. De ruiter kwam met de schrik vrij.


Iets voor 15:30 uur reed een jonge vrouw op een paard op de Nieuweweg in Kedichem. Achter haar naderde een witte auto, mogelijk een Volkswagen Caddy. De auto passeerde paard en amazone met hoge snelheid, waarbij één van de achterbenen van het paard werd geraakt. De vrouw kwam met de schrik vrij, maar het paard raakte zo ernstig gewond dat de dierenarts snel na de aanrijding moest besluiten het paard te laten inslapen.

Er vandoor richting Leerdam
De bestuurder van de witte auto stopte even, maar ging er al snel vandoor in de richting van Leerdam.

Schade
De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de bestuurder van de auto, die aan de linkervoorkant vrijwel zeker schade heeft opgelopen. Achter de witte auto reed een donkerkleurige auto. De bestuurder van dit voertuig moet getuige zijn geweest van de aanrijding. De politie roept ook deze bestuurder op zich te melden.

Tips zijn welkom via: 0900-8844.

UPDATE DINSDAGMIDDAG 13:45 UUR: Inmiddels hebben zich zes mensen bij de politie gemeld met informatie over het ongeval in Kedichem. De bestuurders van de witte auto en van de donkere auto zitten hier nog niet bij.

Bekijk ook: https://www.facebook.com/stalkampinga/posts/3702508559815764

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier