Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Kontakt Mediapartners

Bestuur WNC: 'Vernielingen op sportpark ontoelaatbaar'

  •   keer gelezen   112

WAARDENBURG • Het bestuur van WNC heeft geconstateerd dat jeugd uit Waardenburg en omstreken op het door het coronavirus gesloten complex aan het voetballen is. Er zijn ook nog eens vernielingen aangericht. 'Ontoelaatbaar', oordeelt het WNC-bestuur.


Maandag waren er ongeveer 25 jongeren op het complex van WNC aan het voetballen, dinsdag zeven. Hieronder waren vrijwel geen leden van WNC. 'Het bestuur van WNC is zwaar teleurgesteld in de ouders van en de jeugd uit Waardenburg en omstreken. Deze jongeren bevinden zich op verboden terrein'.

Eerder werden al diverse vernielingen gepleegd op het sportpark. Ook maandag was dat weer het geval: er werden doelnetten kapot gesneden. Op één van velden werd een stanleymes gevonden. 

De jongeren zijn vandaag weggestuurd. Bij herhaling worden boetes niet uitgesloten. Op het terrein is 24-uurs cameratoezicht aanwezig.

'Wij hopen dat de ouders uit Waardenburg en omstreken hun verantwoordelijkheid nemen in verband met de coronacrisis en de kinderen verbieden om naar ons sportpark te komen', meldt het WNC-bestuur.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier