Logo hetkontakt.nl/leerdam

Politie zoekt automobilist die doorreed na ongeval in Leerdam; 83-jarige vrouw ernstig gewond

  •   keer gelezen   112

LEERDAM • De politie zoekt getuigen van een ongeval op vrijdagavond 19 april in Leerdam. Hierbij raakt een 83-jarige vrouw ernstig gewond.


De vrouw uit Leerdam fietste rond 21.00 uur over de Patrimoniumstraat toen ze werd aangereden door een auto. De auto is na het ongeval weggereden.

In eerste instantie was er sprake van een blauwe Volkswagen en heeft de politie kort na de aanrijding op basis van getuigenverklaringen een man aangehouden. Na verder onderzoek blijkt uit onder meer camerabeelden dat de bewuste auto een donkerkleurige Mercedes Vito is. De aangehouden man is hierop vrijgelaten.

Mercedes Vito
De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de auto die betrokken was bij de aanrijding. Het gaat om een donkerkleurige bestelauto van het merk Mercedes, type Vito. De bestelauto heeft donkerkleurige dakrails en het licht van de koplampen is geel.

Getuige geweest van deze aanrijding? Of informatie die kan leiden naar de identiteit van de bewuste bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

De politie is ook geïnteresseerd in camerabeelden. Woont u op of in de buurt van de Patrimoniumstraat en heeft u camerabeelden van vrijdagavond 19 april, belt u dan met de politie.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2