Afbeelding

Politie zoekt getuige aanranding meisje in Leerbroek

112 4.736 keer gelezen

LEERBROEK • Aan de Lange Schenkel in Leerbroek probeerden twee mannen woensdag om 18.15 uur een meisje in hun zwarte auto te duwen.

De politie is op zoek naar de getuige van deze aanranding. De getuige passeerde in een auto op het moment dat het tweetal het meisje in hun auto wilden duwen. Mede door het passeren van de onbekende getuige in zijn auto gingen de aanranders er in hun zwarte auto snel vandoor. Het slachtoffer reed op de fiets in de richting van Leerboek. De getuige wordt verzocht zich te melden bij politie Gorinchem of te bellen met 0900-8844.

De twee jonge mannen, van Noord-Afrikaanse afkomst, wachten het meisje op de Lange Schenkel op. Eén van hen had een portier al opengezet en het meisje verklaarde tegen de politie dat ook de voorstoel al naar voren was geklapt. Door het passeren van de andere auto kreeg ze gelegenheid om weg te komen.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden