Logo hetkontakt.nl/leerdam
• De politie laat ook beelden van de dader zien.
• De politie laat ook beelden van de dader zien.

Aandacht voor Leerdamse overvallen in Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond

  •   keer gelezen   112

LEERDAM • Op dinsdag 29 november (vanavond) en op donderdag 1 december besteden respectievelijk Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond aandacht aan drie overvallen die in Leerdam hebben plaatsgevonden. Mogelijk is bij de drie overvallen steeds dezelfde dader betrokken. 


In februari en september 2015 en in juli 2016 werd Leerdam opgeschrikt door in totaal drie overvallen. Het gaat om tankstation Argos aan de Parallelweg, een snackbar aan het Burgemeester Meesplein (beide in 2015) en de Hans Anders aan de Fonteinstraat (in 2016). Mogelijk was bij deze overvallen telkens dezelfde man betrokken.

Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 29 november (vanavond) aandacht aan deze overvallen en laat beelden zien van de daders.  De drie overvallen en de bijbehorende beelden komen ook aan de orde in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond.

Opsporing Verzocht begint om 20:30 uur op NPO1 en wordt op woensdag 30 november op 11:40 uur herhaald op NPO2. Bureau Rijnmond begint om ongeveer 17:20 uur op RTV Rijnmond en wordt op ieder uur herhaald.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier