Logo hetkontakt.nl/leerdam

Eerste paal voor Linge's Zorglandgoed

  •   352 keer gelezen

RUMPT • Ruim tachtig gasten waren donderdag aanwezig bij het slaan van de eerste paal voor Linge's Zorglandgoed. Het officiële gedeelte werd traditioneel in witte, lange jassen, rubber laarzen en helmen door de initiatiefnemers Cor van den Berg en Nicoline van Iperen samen met wethouder Ton van Maanen ingeluid.

Na het welkom van Van den Berg aan alle gasten nodigde hij wethouder Van Maanen uit om zijn gedachtes over het zorglandgoed te delen. De wethouder haalden de sterke punten van het zorglandgoed aan zoals de versterking van de kwaliteit van zorg die besparingen opleveren en de groene omgeving optimaal gebruikt wordt. Ook sprak hij zijn bewondering uit voor het doorzettingsvermogen en enthousiasme van Cor van den Berg en Nicoline van Iperen.

Van Iperen nodigde vervolgens haar twee zussen naar voren uit om de herinnering aan hun vader op te halen waarbij ze zijn sledgehamer gebruikte, om terug te blikken op zijn werk als heier en de passie die hij hiervoor had. Een houten oefenpaal werd met een nieuwere sledgehamer door wethouder Van Maanen op eigen kracht de grond ingeslagen. Vervolgens kwam de grote hijskraan van Boer bv om met de eenvoud van een knop de acht meter lange heipaal de grond in te laten gaan. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }