Logo hetkontakt.nl/leerdam

Negen jubilarissen bij Door Eensgezindheid in Heukelum

  •   keer gelezen

HEUKELUM • Fanfarekorps Door Eensgezindheid uit Heukelum zette tijdens haar jaarconcert maar liefst negen jubilarissen in het zonnetje: Simone Voskuilen, Yasmin Snel (beiden 12,5 jaar), Herman de Graaff, Casper Koerting, Niko de Ruiter, Jan de Goede (25 jaar), Ellen Donga (30 jaar), Ron Kon (50 jaar) en Herman Visser (65 jaar).


Door Eensgezindheid hield zaterdag haar traditionele jaarconcert. Voor een volle zaal werd het een avond vol hoogtepunten. De avond werd geopend met het gezamenlijke nummer Stand by, waarbij zowel de slagwerkgroep als de fanfare speelden. Na het openingswoord van voorzitter Bets van Roon was het de beurt aan de slagwerkgroep onder leiding van Tim Duijf. Zij speelden onder andere de nummers Jai ho en Played alive. 
 
Aansluitend mocht het fanfareorkest onder leiding van Olaf Schipper het podium betreden. Na het openingsnummer Army strong werd er een indrukwekkende solo ten gehore gebracht door Casper Koerting en Leonie Stoffers. Zij speelden het solostuk voor Euphonia Dual. 

Driehonderd jaar jubilarissen
Tijdens het optreden van de fanfare werden maar liefst negen trouwe leden gehuldigd! Herman Visser werd gehuldigd voor zijn 65-jarige lidmaatschap. Ron Kon is al 50 jaar lid, hij mocht na de huldiging zijn solo The rose samen met de dirigent Olaf Schipper ten gehore brengen. Ellen Donga is 30 jaar lid. Herman de Graaff, Casper Koerting, Niko de Ruiter en Jan de Goede zijn alle vier al 25 jaar lid van Door Eensgezindheid. Simone Voskuilen en Yasmin Snel werden 12,5 jaar geleden lid van de vereniging. Tezamen goed voor bijna driehonderd jaar Door Eensgezindheid. Alle jubilarissen werden persoonlijk in het zonnetje gezet door voorzitter Bets van Roon.

Het concert werd vervolgd met bekende nummers als Let it go uit de film Frozen en Slow down van Douwe Bob gespeeld. De avond werd feestelijk afgesloten door alle muzikanten van de avond met de Feestmars. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2