Logo hetkontakt.nl/leerdam
• (foto: Ab Donker)
• (foto: Ab Donker)

Duizendste voorstelling bij LingeFilm in Geldermalsen

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • LingeFilm vertoonde donderdag haar duizendste voorstelling, in een uitverkocht theater werd Bridget Jones's Baby getoond.


Op 17 september 2004 was de eerste voorstelling Fahrenheit 9/11 van Michael Moore, ook voor een uitverkochte zaal, toen nog in Het Lingehuis.

LingeFilm is gegroeid van zo'n 55 voorstellingen per jaar naar nu meer dan 170 sinds de verhuizing in 2015 naar De Pluk. Inmiddels hebben ruim 40.000 bezoekers een filmvoorstelling bezocht. LingeFilm wil een breed publiek aanspreken en het filmaanbod met aansprekende activiteiten aanvullen. Dus met maaltijden, kindervoorstellingen met activiteiten, autisme vriendelijke voorstellingen, Film&Food festival, buitenvoorstellingen, bekende regisseurs en auteurs uitnodigen etcetera.

En dat allemaal met de groep van 60 enthousiaste vrijwilligers. Met een kleine quiz werd nog even de filmkennis getest en de prijs werd gewonnen door Elise, een van de jongste bezoekers, die van de voorzitter Hans van Hooren een gratis bon kreeg voor Maaltijd+Film. 
 

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier