Logo hetkontakt.nl/leerdam

Feestelijke aftrap nah-activiteiten in Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • In verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam vindt zaterdag 10 december een feestelijke kick-off plaats van de activiteiten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (nah).


Wekelijks op dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur worden in Lingesteyn al inloopochtenden georganiseerd voor mensen met nah en hun naasten. De ochtenden bieden een mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, gehoor te vinden voor specifieke problemen, tips aan elkaar te geven en sociale contacten op te doen.

Iedere twee maanden op zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur start er nu ook een lotgenotenbijeenkomst, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Een spreker kan worden uitgenodigd, een film vertoond of een lezing gehouden en daarnaast is er de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen. Zowel de wekelijkse inloopochtend als de twee maandelijkse lotgenotenbijeenkomst hebben een regionaal karakter. Deze activiteiten, georganiseerd door de patiëntenvereniging stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland, zijn tot stand gekomen in samenwerking met stichting MEE AV, stichting SamenDoen en verpleeghuis Lingesteyn.

Er is zaterdag 10 december een programma van 10:30 tot 12:30 uur, de deuren gaan om 10:00 uur open. Onder meer aan het woord komen: Ad van Dongen (voorzitter stichting Hersenletsel.nl), Arie Keppel (wethouder Leerdam), Jan Wijnmaalen (huisarts) en Kitty Fredirix (gastvrouw van de inloopochtenden en ervaringsdeskundige). Aanwezigen krijgen tijdens de ochtend ook een korte toelichting op de cursussen die er zijn voor mensen met nah. Aanmelding voor de ochtend kan middels een mail naar info@samendoen.expert.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier