Logo hetkontakt.nl/leerdam

Succesvol Film Food Festival in De Pluk

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • Afgelopen weekend stond De Pluk in het teken van het Film Food Festival dat LingeFilm georganiseerd had.


Chef-kok Laurent Schandrin kookte vrijdag voor honderd personen een drie-gangen-diner. De hele avond hing er een goede sfeer en de bezoekers waren enthousiast over de maaltijd en het enthousiasme van de bediening, onder andere de vrijwilligers van de LingeFilm kookploeg. Daarna volgde de film 'Burnt' en was er tot laat een gezellige nazit.

De volgende dag stonden er totaal elf films over food inclusief presentaties, workshop en proeverijen op het programma. Totaal hebben circa zeshonderd personen deze dag bezocht en iedereen was enthousiast. Naast de films waren er voldoende heerlijke hapjes, zoals smoothies, salades, worst, biologische friet, Flammkuchen, tarte tatin en poffertjes om te proeven en ook leuke stands met biologische voeding, Tony Chocolonely chocolade, schalen, kookboeken, jammetjes en insecten.

Het Film Food Festival werd zondag afgesloten met een energieke presentatie van Pierre Wind. Hij wist de jonge bezoekers én de ouders te boeien met zijn verhalen over voeding. De kinderen kregen diverse producten te proeven, zoals meelwormen, tomaten en munt.Daarna werden er nog twee afleveringen van 'Bij Ron in het Pension' bekeken. 
 

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier