Logo hetkontakt.nl/leerdam

Uitmarkt in stadspodium GO

  •   keer gelezen

LEERDAM • Stadspodium GO trapt het nieuwe seizoen af met een gratis Uitmarkt op zaterdag 24 september. Bezoekers zijn vanaf 11:00 uur welkom.


Op de Uitmarkt krijgen belangstellenden voorproefjes uit de volle theateragenda te zien, kunnen kennismaken met de verschillende cursusactiviteiten en presentaties bekijken van de vaste huurders van GO.

Dit jaar staan er weer veel bekende namen uit de cabaretwereld, zoals Arie koomen, Edo Brunner, Murth Mossel en Max van den Burg, op de planken van het stadspodium. Ook voor de liefhebbers van muziek is er met onder meer 'Mrs. Hips,' 'Queens & KO' en 'La Manouche' weer genoeg moois te beluisteren. De vaste maandelijkse filmhuisavond met titels als 'Youth' en 'The Danish Girl' staat uiteraard geprogrammeerd, maar wordt dit jaar uitgebreid met familiefilms.

Het Leerdamse filmfestival keert ook terug voor haar derde editie in mediterrane sferen. Naast lezingen over Rodin, Cobra en het surrealisme, staan er interessante cursussen gepland in GO. In vervolg op de vakantiecursussen van vorig seizoen, bieden GO en de Volksuniversiteit West-Betuwe uitgebreide taalcursussen Italiaans, Spaans, Engels en Frans aan. De cursussen van de verschillende talen worden op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde, aangeboden en worden gegeven door docenten van de Volksuniversiteit. Voor degenen met ander interesses, is er nog de keuze uit cursussen fotografie, westerse filosofie en een studiedag architectuur.

Meer informatie is te vinden op de site van GO.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier