Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Scène uit de film 'De helleveeg'.
• Scène uit de film 'De helleveeg'.

Regisseur 'De helleveeg' aanwezig bij LingeFilm

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • LingeFilm vertoont vrijdag 23 en zaterdag 24 september de film 'De helleveeg', een verfilming van het boek van A.F.Th. van der Heijden. Regisseur André van Duren is zaterdag aanwezig bij LingeFilm om meer over de film te vertellen. Bezoekers kunnen ook vragen aan hem stellen na afloop van de vertoning. 


'De helleveeg' volgt de rebelse Tiny, een jonge vrouw die op iedereen een andere, maar altijd indrukwekkende indruk achterlaat. De film doet dit vanuit een uniek perspectief: we bekijken Tiny door de ogen van Albert, het twaalf jaar jongere neefje van Tiny. Tante Tiny is een turbulente vrouw; Wat eerst als een rebelse puber kan worden gecategoriseerd, ontwikkelt zich in een vrouw die simpelweg moeilijk in de omgang is. De reden waarom Tiny zo is, wordt gaandeweg de film duidelijker. Ze draagt een geheim met zich mee dat haar onherroepelijk heeft beschadigd.

De film is te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20:30 uur

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2