Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Hilda Speksnijder (l) en Monique van Oosterom.</p>

• Hilda Speksnijder (l) en Monique van Oosterom.

(Foto: Jan Timmer)

WMW Dames- & Herenmode organiseert modeshow

  •   keer gelezen   Zakelijk

LEKKERKERK • De nieuwste najaars- en wintermode komt op de catwalk voorbij tijdens de modeshow die WMW Dames & Herenmode op donderdag 7 oktober presenteert in winkelcentrum Raadhuisplein te Lekkerkerk. Ook leuk: kaarten voor het event zijn vanaf nu gratis af te halen bij de winkel. 


“Onze zaak bestaat één jaar en mag over belangstelling niet klagen”, vertelt Hilda Speksnijder, verkoopadviseuse bij WMW Dames & Herenmode én ladyspeaker tijdens de modeshow. “We liepen al een tijdje rond met het idee om iets speciaals te organiseren en nu komt het er daadwerkelijk van: een WMW Modeshow met alles er op en er aan! Onze modellen showen de najaarsmode in allerlei leeftijdscategorieën, maten en stijlen. Kortom, er valt voor iedereen wat te beleven. De show vindt buiten plaats, bij minder goed weer hebben we een overkapping beschikbaar.”

Korting
De WMW-modeshow begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur. “De gratis kaarten liggen klaar in onze winkel en kunnen besteld worden via 085-0478033, info@wmwdamesmode.nl, Facebook en Instagram (wmwmode)”, vertelt Monique van Oosterom, collega van Hilda Speksnijder. “Per toegangsbewijs mag je één introducé meenemen. De kaart levert tevens na de show 10 procent dames- en herenmode-aankoopkorting op tot en met zaterdag 9 oktober. Leuk is ook dat iedere bezoeker na afloop van de modeshow een goed gevulde goodiebag mee krijgt.”

Diverse andere Lekkerkerkse winkeliers en andere lokale ondernemers werken mee aan de modeshow. De Vries Schoenen rust de modellen uit volgens de laatste schoenmode, beautysalon & make-upstudio Sandra Snoeij zorgt voor de visagie, WMW Kappers bezorgt de vrouwelijke modellen een fraaie coupe, ’t Pandje levert de sieraden en Music & More verzorgt het professionele licht en geluid. 

Daarnaast leveren Expert Mudde, Bakker Kroeze, RegioBank/Zuyderleven, De Graaff Bloemen, Kaasboerderij Speksnijder, DIO Drogisterij De Groot, WMW Raadhuisplein en WMW Boekhandel SaNorMa hun bijdragen aan de show en/of de goodiebag. 

“Super leuk om zo met elkaar iets moois op touw te zetten”, zegt Monique van Oosterom. “We rekenen op veel belangstelling, dus is het handig om snel een kaartje te bemachtigen. Immers vol is vol!”

Jan Timmer

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten