Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
De 4-jarige Tijn Spek knipte zaterdagmiddag het lint door bij de opening van 'Spek&Spelt', de nieuwe koffiezaak en lunchroom van zijn moeder Lisanne. Spek&Spelt is geopend in 'De Oude Apotheek' in Schoonhoven, het toeristische informatiepunt in Schoonhoven.
De 4-jarige Tijn Spek knipte zaterdagmiddag het lint door bij de opening van 'Spek&Spelt', de nieuwe koffiezaak en lunchroom van zijn moeder Lisanne. Spek&Spelt is geopend in 'De Oude Apotheek' in Schoonhoven, het toeristische informatiepunt in Schoonhoven. (Foto: Stephan Tellier)

Lisanne Spek maakt met ‘Spek & Spelt’ droom waar

  •   keer gelezen   Zakelijk

SCHOONHOVEN • Lisanne Spek-Peltenburg zag zaterdag haar wens om in Schoonhoven een eigen lunchroom te beginnen in vervulling gaan.


Met het doorknippen van het lint door Tijn, de vierjarige zoon van Lisanne, was de officiële opening van Koffie & Lunchroom Spek & Spelt een feit.

Het etablissement in huiselijke stijl, waar de afgelopen periode hard aan is gewerkt, is te vinden in de Oude Apotheek aan de Haven, de locatie van waaruit ze met succes deelnam aan de derde editie van het ondernemersproject ‘Maak een Vliegende Start’. 

(foto’s: Stephan Tellier)

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten