Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Annelies Stoppelenburg in haar Ruitersport Outlet-store.</p>

• Annelies Stoppelenburg in haar Ruitersport Outlet-store.

(Foto: Jan Timmer)

Annelies Stoppelenburg opent binnenkort Ruitersport Outlet Schoonhoven

  •   keer gelezen   Zakelijk

SCHOONHOVEN • Ruitersport Outlet Schoonhoven opent op vrijdag 14 mei voor het eerst haar deuren. Dat is goed nieuws voor iedereen die haar of zijn hobby graag betaalbaar wil houden.


Annelies Stoppelenburg is de vrouw achter de winkel en -net als haar twee dochters- enthousiast beoefenaar van de paardensport. 

“Ik liep al een tijdje rond met het plan om iets voor mezelf te beginnen”, vertelt de Schoonhovense. “Een kleine drie jaar geleden kocht ik met een bevriend stel een flink aantal ruitersportartikelen uit een failliete boedel. Die boden we vervolgens te koop aan. Het liep storm! In eerste instantie werd de verkoop gedoogd, daarna niet meer. Dat was jammer, maar het zorgde er niet voor dat mijn ambities op dat vlak luwden.”

Aanvulling
Ze besloot om nieuwe plannen te maken. Daar kwamen uiteindelijk Ruitersport Outlet Schoonhoven én een gemeentelijke vergunning uit voort.

“In het traject ernaartoe hebben we goede support gehad van BIZ Centrum Schoonhoven. Mijn zaak mag je zien als een mooie aanvulling op het Schoonhovense winkelbestand. Het voorziet daarnaast in een sterke behoefte aan betaalbare ruitersportartikelen. Paardensport is over het algemeen een dure bezigheid, dan is het prettig te weten dat wij ons assortiment gemiddeld zo’n 50 procent goedkoper kunnen aanbieden dan gebruikelijk.”

Dat heeft alles te maken met het inkoopbeleid. “Wij hebben in de outletstore collecties die ‘uitgelopen’ zijn en restantpartijen. Ook nemen we artikelen over van winkels die gestopt zijn. Het is soms een heel speurwerk, maar we slagen er prima in om onze winkel behoorlijk compleet te laten zijn en breiden ons netwerk voortdurend uit. En mochten er artikelen zijn die mensen willen en wij niet in de zaak hebben, dan kunnen we die natuurlijk altijd voor ze bestellen.”

Uitproberen
Bij Ruitersport Outlet Schoonhoven, gevestigd aan de Kerkweg 1 (achter de woning van Annelies Stoppelenburg), kunnen klanten terecht voor onder meer caps, laarzen, schoenen, ruitersportkleding, zadels, paardenverzorgingsproducten en nog veel meer. Vermeldenswaard is dat zich schuin achter de winkel een paardenbak bevindt waar belangstellenden bijvoorbeeld kunnen proefrijden met hun mogelijk nieuwe zadel. Speciaal voor de mannen die meereizen naar ROS is er in de zaak een ‘Sixtieshoek’, compleet met jukeboxen andere stoere attributen.

“We verheugen ons enorm op de opening”, zegt Annelies Stoppelenburg. “Vanaf 14 mei zijn we iedere vrijdag van 12.00 tot 20.00 en elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur open. Iedereen kan zich hier welkom voelen, zeker als je van de combinatie paardensport en aantrekkelijke prijzen houdt!”

Jan Timmer,
Freelance-redacteur Het Kontakt Krimpenerwaard, Klaroen.nl en Regio-Voetbal
Volg @jtimmertekst op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier