Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Emma Breda en Leonie Boskamp en &nbsp;in de nieuwe salon.</p>

• Emma Breda en Leonie Boskamp en  in de nieuwe salon.

(Foto: Jan Timmer)

Hairclub Leonie betrekt nieuwe salon

  •   keer gelezen   Zakelijk

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De nieuwe vestiging van Hairclub Leonie blinkt in alles uit. Het is dan ook geen toeval dat de klantenkring van kapster/eigenaar Leonie Boskamp de salon aan de Rotterdamseweg 45 goed weet te vinden.


“Het is lekker druk”, stelt Leonie tevreden vast. “Dat bevestigt voor mij dat ik de juiste beslissing heb genomen om met de zaak te verhuizen naar een groter pand.”

Op zolder
Drie jaar geleden begon Leonie Boskamp -die haar opleiding volgde aan de Nederlandse Kappers Academie- als zelfstandig kapster op de zolderverdieping van haar woning in Capelle aan den IJssel, na eerst twee jaar in loondienst te hebben gewerkt.

“Toen ik destijds voor mezelf begon had ik niet gedacht dat de zaak zo snel zou groeien”, blikt ze terug. “Ik startte destijds echt vanaf ‘nul’ en weet nog goed hoe ik op het eerste telefoontje zat te wachten. Blij dat ik was toen de eerste afspraak binnen was!”

Reclame
Twee jaar later werd het zo druk dat Leonie ruimte tekort kwam en de beslissing nam om te verhuizen naar Krimpen aan den IJssel. “Nog geen vijf maanden later bleek ook die ruimte te klein! Steeds meer mensen in Krimpen vonden mij via bekenden of familie. Betere reclame kun je natuurlijk niet hebben, maar het had ook consequenties: ik moest gaan uitkijken naar een nieuwe en vooral grotere vestigingsplek.”

Die vond ze dus aan de Rotterdamseweg, naast de Algerabrug. “Het leuke is dat ik deze ruimte helemaal naar mijn eigen inzichten kon inrichten. Ik koos daarbij voor een moderne, warme en ruimtelijke uitstraling. Gezelligheid is belangrijk in de salon en wij willen dan ook dat iedereen zich thuisvoelt. Elke klant moet ervaren dat we de tijd voor hem of haar nemen en goed luisteren naar de wensen op het gebied van knippen en kleuren.”

Advies
Zo gaan ze altijd eerst een adviesgesprek aan waarin de wensen en mogelijkheden worden besproken. “Daarna gaan mijn nieuwe en zeergewaardeerde collega Emma Breda en ik aan het werk. Met als doel tevreden klanten!”

In Hairclub Leonie is iedereen welkom: dames, heren en kinderen. Voor meer informatie over de prijzen en het maken van een afspraak: www.hairclubleonie.nl. 

Jan Timmer

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier