Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De overdracht van de bedrijfswagens aan Bezemer Bouw.
• De overdracht van de bedrijfswagens aan Bezemer Bouw. (Foto: Rick den Besten )

AutoCrew Krimpenerwaard houdt wel van een uitdaging

  •   keer gelezen   Zakelijk

STOLWIJK • Bij AutoCrew Krimpenerwaard gaan ze geen uitdaging uit de weg. “Iedereen is welkom voor welke klus aan de auto dan ook”, zegt werkplaatsmanager Arie Rijneveld.


Het was voor het garagebedrijf, dat voorheen bekend stond als Servicedealer Vaartland, ook de reden om te kiezen voor AutoCrew als overkoepelende organisatie. “Wij zijn een technisch autobedrijf en richten ons niet zozeer op de verkoop. AutoCrew, dat is gelieerd aan Bosch, is de ideale partner voor ons. Wij doen er alles aan om welk mankement dan ook te traceren en vooral op te lossen. Bij ieder merk en type auto.”

Bedrijfsauto's
Veel particulieren en bedrijven weten het garagebedrijf aan Het Vaartland 7A te vinden. Bezemer Bouw uit Bergambacht bijvoorbeeld, dat afgelopen week vijf nieuwe bedrijfswagens kreeg overgedragen door Autocrew Krimpenerwaard.

Rijneveld: “Er is gekozen voor de Fiat Talento. Een veelzijdige bedrijfswagen met Euro6-motor. Hierop komt het nieuwe bedrijfslogo van Bezemer Bouw prima tot zijn recht. Ze kunnen er voorlopig weer jaren mee vooruit.” 

Directeur Henk-Peter Bezemer nam dinsdag de sleutels uit handen van Arie Rijneveld graag in ontvangst.

Diagnose
Naast APK en onderhoud, aircoservice en het periodiek wisselen van zomer-/winterbanden is AutoCrew Krimpenerwaard vooral gespecialiseerd in het stellen van de juiste diagnose bij storingen. “Wij hebben hiervoor allerhande uitleesapparatuur, zodat onze technisch specialisten exact kunnen bepalen wat er aan de hand is.”

AutoCrew Krimpenerwaard is ook gespecialiseerd in ‘walnut blasting’. Rijneveld hierover: “Motoren met directe injectie kunnen last krijgen van een koolstof afzetting op de inlaatkleppen. Dit gebeurt doordat de kleppen niet meer ‘schoon gespoten’ worden door de injectoren, aangezien deze direct in de cilinder inspuiten. Dit kan leiden tot vermogensverlies van de motor. Met de walnut blasting-techniek zorgen we ervoor dat het inlaattraject weer vrij van koolafzetting wordt gemaakt.”

Nogmaals, uitdagingen dus, daar houdt AutoCrew Krimpenerwaard wel van. Omdat het klantenbestand toeneemt is het team van zes vaklieden dringend op zoek naar versterking. Arie Rijneveld: “Belangstellenden raad ik aan vooral contact op te nemen, want zij kunnen hier hun ei wel kwijt.”

Elektrisch
Nu er steeds meer elektrisch wordt gereden ziet AutoCrew Krimpenerwaard ook deze categorie auto’s terug in de werkplaats. “Wij zijn gecertificeerd om accupakketten en accu’s uit elkaar te halen en voorkomend onderhoud te verrichten.”

Alle informatie: https://krimpenerwaard.autocrew.nl/

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5