Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Radiair Totaalinstallatie genomineerd voor 'Leerbedrijf van het Jaar'

  •   191 keer gelezen   Zakelijk

LOPIK • Radiair Totaalinstallatie is in de race om te worden verkozen tot 'Leerbedrijf van het Jaar'. De in Lopik gevestigde onderneming, die werd genomineerd door het ROC Tech College in Nieuwegein, is één van de achttien bedrijven die kans maken op de titel.

Radiair Totaalinstallatie hoopt daarbij op steun. Via de website van ROC Midden Nederland kan er tot en met 13 mei worden gestemd.

Bedrijfsleider Marco van Vliet: "Radiair Totaalinstallatie is al vele jaren actief met het werven van jongeren, en ook ouderen, die werkzaam willen zijn in de installatietechniek. Dat is van groot belang voor de toekomst. We proberen jongeren enthousiast te krijgen door het geven van voorlichting, deelname aan open dagen en het geven van bijvoorbeeld gastlessen."

Radiair Totaalinstallatie is op elk gebied binnen de installatietechniek een erkend leerbedrijf. Van Vliet: "We hebben voldoende kennis en ervaring in huis om leerlingen te begeleiden tijdens hun stage- en praktijkwerkplekken. Dit kan zijn op het gebied van service-, elektro- en werktuigbouwkundige technieken, voor zowel de buiten- als de binnendienst."

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }