• Yvonne Bos: trots op de nieuwe winkel.
• Yvonne Bos: trots op de nieuwe winkel. Foto: Jan Timmer

Bos Grote Maten Mode in het nieuw

Algemeen 1.493 keer gelezen

BERGAMBACHT • 'Wow!' Dat is het eerste woord dat bij je opkomt als je de nieuwe winkel van Bos Grote Maten Mode binnenstapt. In het voormalige Marskramer-pand, aan de H.B. Nederburghstraat 2D in hartje Bergambacht, hebben Yvonne en Peter Bos 'stoer' en 'huiselijk' op een treffende manier weten te combineren tot een uitnodigend geheel.

"We zijn erg gelukkig met onze nieuwe winkel", zegt Yvonne Bos. "En wij niet alleen: ook van onze klanten krijgen we alleen maar positieve reacties. Dat is geweldig fijn om te horen."

Sfeer
In de nieuwe vestiging heeft Bos Grote Maten Mode zichzelf letterlijk en figuurlijk meer ruimte gegeven. Daardoor hebben mannen met een maatje meer en mannen met een bovengemiddelde lengte aanmerkelijk meer keuze dan in de vorige winkel aan de Raadhuisstraat. "Toen we besloten te verhuizen hadden Peter en ik een paar speciale wensen: een groter winkeloppervlak waar we de merken beter en aantrekkelijker kunnen presenteren, meer paskamers, een direct aan de winkel grenzende toiletruimte en het behoud van de knusse sfeer die de mensen van ons gewend waren. In alle vier denken we geslaagd te zijn."

De gloednieuwe setting zorgt er ook voor dat Bos Grote Maten Mode de toch al grote merkenrange heeft kunnen uitbreiden met de labels Tom Tailor en S. Oliver. Ook is er extra ruimte gecreëerd voor de kostuum- en jasjeshoek. Verder biedt de van een industriële look voorziene winkel ruimte aan een afdeling bedrijfskleding/werkkleding en werkschoenen in alle maten.

Op mannenmodegebied kunnen heren terecht in de maten van 2x XL tot en met 8 x XL, de kwartmaten 26 tot en met 36, de lengtematen 106 tot en met 126 en de confectiematen 56 tot en met 70. "De tijd waarin je je als forse of lange man niet aantrekkelijk kon kleden ligt gelukkig ver achter ons", weet Peter Bos. "Kijk maar eens rond in onze zaak en je vindt het bewijs: van casual tot aan chique. En ons eerlijke advies krijg je er gratis bij. Wij willen dat elke klant tevreden en enthousiast onze winkel verlaat na aankoop, en een volgende keer weer net zo tevreden en enthousiast terugkeert."

"Ook heel leuk is, dat er in ons vroegere winkelpand aan de Raadhuisstraat 20 nu een winkel in damesmode 'met een maatje meer' gevestigd is: Eleonora's XL Fashion", vertelt Yvonne. "Ideaal voor vrouwen met maat 42 tot en met 56. Zo zie je: in Bergambacht kun je met iedere modewens terecht. Het plaatje is compleet!"

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Maureen vindt het leuk om te acteren en presenteren en kinderen daarmee iets te leren.
Waarom de Schoonhovense juf Maureen acteert voor Slimclips, en waarom dat slim is Nieuws 16 uur geleden
• Marjan Tromp, voorzitter van PCOB Krimpen en omstreken.
PCOB en ANBO Krimpen e.o samen verder: 'krachtige stem laten horen' Nieuws 22 uur geleden
• Breekbaar en vergankelijk.
Kunstzinnig drieluik in De Hoge Vierschaar Schoonhoven: 'Contrast in Harmonie' Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden