Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Jan Timmer

Pizzeria Amon: nu ook als lunchroom

  •   725 keer gelezen   Zakelijk

BERGAMBACHT • Grillroom & Pizzeria Amon wordt uitgebreid met een lunchroom. Op Valentijnsdag –donderdag 14 februari- is iedereen tussen 10.00 en 15.00 uur welkom om kennis te komen maken met de nieuwe voorziening aan de Hoofdstraat 2 te Bergambacht. Het drankje daarbij is gratis.

Een dag later – op vrijdag 15 februari- is Amon ook dagelijks (behalve dinsdag en zondag) open voor de lunch.

"Dit is een lunchroom waar je voor een aantrekkelijke prijs kunt genieten van een lekkere kop koffie/thee met appelcake of een prima lunch", vertelt Ellie Krijgsman, samen met Nehad Abdelmelek de initiatiefneemster van Lunchroom Amon. "We hebben gekozen voor een laagdrempelige insteek, waardoor het ook voor mensen met een wat kleinere beurs aantrekkelijk is om te genieten van al het lekkers dat wij maken."

Upgrade
Amon-eigenaar Imad Abdelmalek nam de zaak vier jaar geleden over van de vorige eigenaar en investeerde sindsdien flink in een upgrade. Dat heeft geleid tot een frisse uitstraling en tevreden gasten.

"Restaurant Amon is elke dag geopend vanaf 16.00 uur", stelt Nehad Abdelmalek. "De uren daarvoor was de zaak altijd gesloten. Zonde natuurlijk. Waarom zouden we die tijd niet benutten voor bijvoorbeeld een lunchroom, dachten we. Zo gezegd, zo gedaan. Alle voorwaarden waren immers aanwezig: een mooie zaak, prima keuken en dito bar. Kortom, tijd om in actie te komen!"

Carte blanche
Voor de familie Abdelmalek redenen genoeg om contact te zoeken met Ellie Krijgsman, in het verleden onder meer actief in Café Bergstoep en De Jantjes te Stolwijk. "Imad belde me met de vraag of ik hier de lunchroom op poten wilde zetten. Leuk natuurlijk! Ik zei ja en kreeg 'carte blanche'. Ik blijf straks op de achtergrond betrokken", aldus Ellie.

Imad's echtgenote Nehad Abdelmalek zelf gaat zich in de dagelijkse praktijk voornamelijk met de bediening van de gasten bezighouden. In de keuken worden de lekkerste lunchgerechten bereid: van een broodje bal en een uitsmijter tot een tonijnsalade, pulled pork, wraps met pulled chicken en een broodje bal; Lunchroom Amon heeft het allemaal.

Specialiteit
"Met het broodje Helliesss als specialiteit," verzekert Ellie Krijgsman. "Wie van zeer gekruid gehakt houdt, wordt met dit broodje naar eigen recept op zijn wenken bediend."

Leuk is zeker ook dat Lunchroom Amon op woensdagen van 12.00 tot 15.30 uur met een speciale kinderlunch komt voor kinderen tot 10 jaar. Voor 6,95 euro mogen zij onbeperkt pannenkoeken komen eten, compleet met een drankje en een verrassing.

Jan Timmer

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }