Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het slechte weer kon de pret tijdens de heropening niet drukken.
• Het slechte weer kon de pret tijdens de heropening niet drukken. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

Heropening vernieuwd DA Rodenburg: 'schoonheid van een winkel'

  •   1013 keer gelezen   Zakelijk

BERGAMBACHT • DA Rodenburg Beauty & Wellness heropende donderdag op feestelijke wijze haar grondig verbouwde en vernieuwde winkel aan de Hoofdstraat 35-37 te Bergambacht.

"We zijn nu meer dan ooit een belevingswinkel" zegt eigenaar Wim Rodenburg, wiens zonen Robbert en Steven de officiële opening voor hun rekening namen. De Rodenburg-broers ontdeden bij de ingang van de zaak gezamenlijk een lint van haar knoop. "Samen met mijn vrouw Hanneke heb ik de voorbije tijd hard na zitten denken over hoe we ons bedrijf maximaal aantrekkelijk houden voor onze klanten. Deze metamorfose is daar de uitkomst van. Wij zijn er erg tevreden over, maar veel belangrijker is wat de klanten ervan vinden. Tot onze opluchting en blijdschap horen we alleen maar positieve reacties. Daar doe je het voor."

Helder
Het vernieuwde DA Rodenburg Beauty & Wellness is letterlijk en figuurlijk 'een schoonheid van een winkel' geworden met een heldere indeling en een aangename, uitnodigende sfeer. "We hebben gekozen voor een ruimtelijke en heldere insteek", licht Wim Rodenburg toe. "Zo hebben we veel ruimte gereserveerd voor onze gezondheidsafdeling, onze grote Riverdale Shop en de 'Mass-market' met snel wisselende artikelen, die stuk voor stuk met forse kortingen worden aangeboden. De parfumerie-afdeling hebben we niet alleen nieuw gepositioneerd, maar ook nog eens stevig uitgebreid. Daarnaast creëerden we een presentatie van de merken Chanel en Rituals. Van dat laatste label zijn we de exclusieve dealer in de Krimpenerwaard."

Vermeldenswaard is dat er ook een afdeling 'Lampe Berger' in de winkel is ondergebracht. Wim Rodenburg: "Voorheen werd dit bijzondere merk verkocht door 'Hoofdstraat44', maar na het afscheid van onderneemster Jacqueline de Kraij hebben wij het label overgenomen. Lampe Berger is razend populair, omdat de fraaie lampen niet alleen erg mooi ogen, maar ook de lucht van nare geurtjes zuivert." Het al eerder flink vernieuwde beautycenter van DA Rodenburg Beauty vervolmaakt de grootscheepse vernieuwingsoperatie.

"Ik hoorde pas een klant zeggen, dat we nu op een 'mini-Bijenkorf lijken", glimlacht Wim Rodenburg. "Ik zie dat als een groot compliment. Er zit ook zeker een kern van waarheid in. Niet alleen qua aanbod van artikelen en diensten, maar ook als het gaat om beleving. We zijn zoveel meer dan een een winkel waar je een product koopt, afrekent en weer vertrekt. Bij DA Rodenburg Beauty zijn we er ook om je goed en in alle rust te adviseren en van de juiste, relevante informatie te voorzien. Ons team heeft alle kennis in huis en volgt voortdurend trainingen om know-how en vaardigheden op hoog niveau te houden."

Afsluitend: "Daarnaast kun je hier in de winkel make-up laten aanbrengen, geuradvies krijgen, een handscrub laten uitvoeren en je nagels laten doen: om maar wat voorbeelden te noemen. Ook prettig: een kopje koffie en een krantje staan en liggen voor je klaar. Het maakt allemaal deel uit van een concept dat uitgaat van een langer verblijf van mensen in onze winkel. Dat bereik je vooral door elk bezoek een belevenis te laten zijn. Wij denken daarin geslaagd te zijn."

Jan Timmer

Jan Timmer
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }