Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Sandra en Dennis met op de achtergrond Ad Kleijn
• Sandra en Dennis met op de achtergrond Ad Kleijn (Foto: Adri Verhoeven)

Dennis en Sandra nemen stokje over van Ad Kleijn

  •   2345 keer gelezen   Zakelijk

STOLWIJK • Meer dan twintig jaar was hij het gezicht van Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude, maar onlangs heeft Ad Kleijn het stokje overgedragen.

Na goed overleg namen de twee fysiotherapeuten én vertrouwde medewerkers van het fysiosportcentrum, Sandra Schoonderwoerd en Dennis Walraven, de praktijk per 1 januari 2019 over. Voor de vaste cliënten verandert er nog niet heel veel, want naast de nieuwe eigenaren zal ook Ad nog regelmatig op de werkvloer te vinden zijn.

Voor Dennis en Sandra is de overname best spannend en even wennen, maar tegelijkertijd voelt het gezien hun achtergrond heel vertrouwd. Al ruim dertien jaar vormen zij samen met Ad Kleijn het behandelteam voor zowel medische als sportieve cliënten.

Scherp
De twee startende ondernemers kennen elkaar al 'vanuit de straat' in hun woonplaats Haastrecht en van allerlei sportieve activiteiten. "Als twee totaal verschillende individuen vullen wij elkaar aan en houden we elkaar scherp", stellen ze. "En belangrijk: met onze visie qua behandelingen zitten we geheel op één lijn."

Met hun uitgebreide kennis en specialisaties willen zij ook in de toekomst hun cliënten zo optimaal mogelijk begeleiden. Naast fysiotherapie hebben Sandra en Dennis diverse opleidingen gevolgd waarmee zij uiteenlopende klachten kunnen behandelen. Zo heeft Sandra als specialisatie oedeemtherapie, waardoor de praktijk met deze specifieke aanpak en ervaring een regiofunctie heeft. En terwijl zij ook actief is in het COPD-netwerk is Dennis de aangewezen therapeut voor schouderklachten. Een vierde therapeut, Lysanne van den Berg, die voor twee dagen in de week beschikbaar is, heeft zich gespecialiseerd als handtherapeut.

Uit steeds meer studies blijkt dat bewegen enorm belangrijk is. Sandra en Dennis: "Daarom bieden wij een abonnement met onbeperkt sporten aan voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Dit kan in onze praktijk aan het Dorpsplein 6 te Stolwijk, waar cliënten zowel vrij als onder deskundige begeleiding gebruik kunnen maken van de aanwezige fitnessapparaten."

Zie voor alle informatie: http://www.fysiosportcentrumstolwijk.nl

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }