Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Vier van de tien deelnemende Plus-eigenaren, met links Harold van Velzen.
• Vier van de tien deelnemende Plus-eigenaren, met links Harold van Velzen. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

Plus-supermarkten organiseren bingo-actie

  •   keer gelezen   Zakelijk

REGIO • Tien Plus-supermarkten bundelen de krachten voor een unieke bingo-actie. "Bingo is populair in deze regio", weet Harold van Velzen van de gelijknamige supermarkt in Lopik. "Met deze actie spelen we hier op in."

Vanaf maandag 3 december krijgen klanten bij iedere besteding van 5 euro of bij aankoop van een actieproduct een bingonummer. Deze dienen op de speciale bingokaarten te worden geplakt. Bij een volle kaart kan men een gratis product uit de Plus Bingo Display kiezen. Iedere week verandert de samenstelling van dit productenpakket.

Harold van Velzen: "Volle kaarten kunnen daarnaast worden ingeleverd, waarbij de inzenders kans maken op mooie prijzen aan het eind van de actieperiode. Iedere deelnemende Plus-supermarkt geeft als hoofdprijs een fiets à 750 euro weg. De tweede prijs is een minuut gratis boodschappen doen en de derde prijs een boodschappenpakket van 75 euro. Deze prijzen worden per supermarkt enkele keren uitgereikt. Daarnaast zijn er nog diverse andere prijzen te winnen."

Inleveren van volle bingokaarten kan t/m zaterdag 19 januari 2019. Maandag 21 januari worden de hoofdprijswinnaars via de Facebookpagina bekendgemaakt.

De deelnemende Plus-supermarkten in het verspreidingsgebied van Het Kontakt zijn: Plus Willemsen in Benschop, Plus Van Velzen in Lopik, Plus Rechtuyt in Schoonhoven, Plus Van der Vlist in Bergambacht en Plus Van Holten in Stolwijk.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten