• José Heuvelman voor haar zelfontworpen schoonheidssalon.
• José Heuvelman voor haar zelfontworpen schoonheidssalon.

José Heuvelman opent zelfontworpen schoonheidssalon

Zakelijk 2.117 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • José Heuvelman heeft vorige week haar nieuwe schoonheidssalon 'Huidverzorging Puur Natuur' geopend aan de Lijsterbes 24 in Krimpen aan den IJssel.

Bijzonder is dat zij haar salon -een aanbouw aan huis- zelf heeft ontworpen en veel klussen van begin tot eind zelf heeft verricht. "Daar waar mogelijk met hergebruik van duurzame materialen", vertelt ze. "Zo is de voordeur van de salon de oude voordeur van mijn geboortehuis."

De bouw heeft vanaf het eerste idee tot de opening van de salon twee jaar in beslag genomen. Een korte tijd, wanneer je bedenkt dat zij deze grote klus naast haar werk voor haar huidige klanten, ander freelance werk, haar alleenstaand moederschap en werk als mantelzorger heeft geklaard.

José Heuvelman: "Mijn nieuwe schoonheidssalon is gebouwd voor de lange termijn. Ik wil er alle kanten mee uit kunnen. De salon is ook groot genoeg om er workshops in te geven. Ik ben er trots op dat het precies zo geworden is als ik voor ogen had."

Vanaf haar 20e werkt José Heuvelman als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Voorheen was haar schoonheidssalon gevestigd aan de Lekdijk 43 in Krimpen aan de IJssel. Het bedrijf Huidverzorging Puur Natuur heeft als specialismen: gezichtsverzorging, lymfedrainage (vochtafvoerende massage) en voetreflexmassage (massage van drukpunten die op de voet liggen). Binnenkort start José met workshops om je eigen crème te maken. Meer informatie is te vinden op www.huidverzorgingpuurnatuur.nl.

José Heuvelman werkt alleen met puur natuurlijke ingrediënten. Dat past in haar visie dat we duurzaam met onze omgeving moeten omgaan. Zij is ervan overtuigd dat schoonheidsverzorging op een eenvoudige en betaalbare manier kan, terwijl je er een luxe, voldaan gevoel aan overhoudt. José: "Ik vind het heerlijk om mensen te verzorgen en hen te laten stralen. Even een moment voor jezelf, dat is belangrijk".

Een groot deel van haar klanten komt al decennialang trouw voor een complete gezichtsbehandeling, lymfedrainage of voetreflexmassage. Eén van hen zegt: "Als ik bij jou ben, dan voelt het als vakantie in een notendop."

De opening van haar nieuwe salon viert José met bestaande en nieuwe klanten. Daarom geeft zij bij elke gezichtsbehandeling vanaf 50 euro tijdelijk 50% korting op een masserend voetbad met rozenblaadjes of badzout cadeau. Deze openingsaanbieding geldt tot en met 5 december.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden