Afbeelding

Compleet mobiel met Van Schaik

Algemeen 154 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL/SCHOONHOVEN - Het Japanse kwaliteitsautomerk Toyota is in de regio uitstekend vertegenwoordigd door de dealerbedrijven Van Schaik Krimpen BV en Van Schaik Schoonhoven.

Van Schaik Krimpen is te vinden in een nieuw pand aan de Parallelweg 2 op de kop van bedrijventerrein Stormpolder te Krimpen aan den IJssel. Bedrijfsleider Robert Schimmel: “Onze gunstige ligging en de uitstraling van onze showroom en werkplaats hebben absoluut een positieve werking op de belangstelling van nieuwe en bestaande klanten. Die is enorm gegroeid! Onze nieuwe Toyota’s en de occasions op de eerste verdieping komen in de nieuwe setting optimaal tot hun recht. Daarnaast beschikken we, net als onze collega’s in Schoonhoven, over een aantrekkelijke wachtruimte met gratis koffie en wifi-aansluiting. Dankzij een efficiëntere inrichting van onze werkplaatsorganisatie en het aantrekken van een extra monteur hebben we de wachttijden flink kunnen terugdringen.”

Ook bij Van Schaik Schoonhoven staat de klant op een A-locatie centraal. Bedrijfsleider Bert Langerak en zijn team van gemotiveerde vakmensen staan daar voor hun klanten klaar met een keur aan Toyota- en Suzuki-modellen. “Met name Toyota beschikt momenteel over een aantal absolute ‘tophits’ zoals de gloednieuwe en in vele opzichten onderscheidende Aygo, de nieuwe Yaris en de zeker ook in de zakelijke markt populaire Auris en Avensis”, weet Langerak.” Verder is het prettig dat mensen zowel in Schoonhoven als Krimpen aan den IJssel terecht kunnen voor in totaal zo’n honderd occasions én de huur van een Toyota of Suzuki. Via www.autohopper.nl is dat al mogelijk vanaf 29 euro per dag! Ideaal voor wie af en toe een auto nodig heeft!”

Toyota van Schaik Krimpen

Parallelweg 2

Krimpen aan den IJssel

T: 0180-522262

I: www.toyotakrimpen.nl

Van Schaik Schoonhoven

Broeikweg      33

Schoonhoven

T: 0182-382546

I: www.toyota-schoonhoven.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Krimpen zoekt nieuwe burgemeester: inwoners mogen meedenken Nieuws 4 uur geleden
• Organisatoren Mathieu Dekker, Rob den Houter, Peter Boersma en Christien Luk (v.l.n.r) zijn er klaar voor. (Organisator Marco niet aanwezig).
16e editie Strips op de Markt op 5 mei: 'Dag vol stripverhalen, tekenaars en cosplayers' Nieuws 5 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden