Afbeelding
Foto: Jan Timmer
advertentie

RSR Techniek: voor motoren en snelle fietsen

Zaak & Zo 537 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Enkele jaren geleden begon André Verhoeff uit een soort van 'professionele hobby' met RSR Techniek. Motor- en wielerliefhebbers weten hem sindsdien uitstekend te vinden. En dat is geen toeval.

Bij RSR Techniek kun je terecht voor de aankoop van een goede, betrouwbare motorfiets en voor banden, olie, filters, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Daarnaast biedt het bedrijf aan de Stormsweg 54 in Krimpen aan den IJssel alle service aan wielrenners, mountainbikers en andere liefhebbers die hun tweewieler inzetten voor sportief plezier.

"Je kunt bij ons terecht voor het vervangen van banden, tubes, kettingen, tandwielen, brackets, balhoofden en het richten van wielen",vertelt André Verhoeff. "Ook is RSR Techniek het adres voor servicebeurten, afbouw, schadeherstel en inruil."

"Ik ben RSR Techniek begonnen vanwege mijn  liefde voor wielrennen en techniek", vervolgt André Verhoeff. "Toen er op een gegeven moment in het pand van Installatiebedrijf Nobel – mijn andere zaak -  ruimte ontstond op de begane grond,  hoefde ik niet lang na te denken. Zo ontstond RSR Techniek. Het leuke is dat ik mijn passie hier kan delen met anderen en collega-liefhebbers van dienst kan zijn met mijn expertise. Even bijpraten met een mok koffie hoort daar zeker ook bij. Ik vind het heerlijk om RSR Techniek te doen naast mijn zaak Installatiebedrijf Nobel, want ook daar geniet ik van. Wat is er nu mooier om mensen van dienst te zijn met kennis en kunde van techniek en liefde voor het vak?! Dit is genieten met een grote 'G'."

Meer informatie: http://www.rsrtechniek.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie van deze uitgave is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Jan Timmer

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden